Sfaturi pentru siguranta si privind utilizarea anvelopelor

Anvelopele constituie singurul punct de contact intre vehicul si carosabil. Trebuie sa supravegheati pastrarea calitatii si a performantelor anvelopelor voastre. Pentru aceasta, va recomandam sa respectati sfaturile de siguranta si de utilizare prezentate in continuare. Aceste sfaturi sunt valabile sub rezerva dispozitiilor locale restrictive: exigente legale, regulamentare...

Pentru a consulta Sfaturile de Siguranta si Utilizare faceti click pe link-ul urmator:

Ar trebui sa montez anvelope all-season?

Atentie, soferi,
Conduceti uneori in conditii de iarna?
V-ati saturat de schimbarea anvelopelor in functie de anotimp? V-ati saturat de timpul pierdut cu schimbarea anvelopelor?
Doriti o solutie inteligenta, care sa va permita sa conduceti iarna in conditii de siguranta, dar fara a cheltui o avere?

Atunci, noua gama de anvelope BFGoodrich all-season este solutia optima pentru dvs.!

Prin combinarea tehnologiei anvelopelor de vara si de iarna, aceasta gama asigura mentinerea confortului in rulare pe tot parcursul anului, in deplina siguranta, pe toate tipurile de drum - uscat, umed sau acoperit cu zapada.

Prin echiparea cu noile anvelope BFGoodrich g-Grip ALL SEASON, beneficiati de siguranta si realizati economii, mentineti controlul pe tot parcursul anului si nu mai trebuie sa planificati din timp fiecare anotimp!

 

Cand trebuie sa schimb anvelopele de iarna cu cele de vara?

Atunci cand va deplasati frecvent pe zapada, se recomanda sa alegeti anvelope concepute special pentru acest anotimp. Montarea anvelopelor de iarna va ofera mai multa siguranta pentru rularea pe suprafete acoperite cu zapada.

Atunci cand vremea se incalzeste, temperatura carosabilului si a cauciucului anvelopei creste. Cauciucul este presat mai mult pe carosabil, ceea ce reduce manevrabilitatea si posibilitatea de coordonare a vehiculului. Acesta este momentul in care trebuie sa reveniti la anvelopele de vara.

Descoperiti noile anvelope BFGoodrich g-Grip ALL SEASON